Ik werk vanuit de volgende principes:

Welke problemen zijn er?
Hoe zou het zijn en voelen als dat probleem is opgelost?
Hoe kan ik deze behoefte adequaat ondersteunen en oplossen?

 

Interim Business Care and Finance Consultant voor ondernemingen/familiebedrijven in scale up fase en daarbuiten in het brede MKB segment. Mijn kennis en ervaring helpt ondernemingen bij het ondernemen in de meest brede zin van het woord. Hierbij fungeer ik als business partner op zowel zakelijk als persoonlijk gebied. Ik combineer management, coaching en uitvoering in diverse projecten.

De rode draad door mijn carrière kenmerkt het familiebedrijf in het MKB waarbij ik als ervaren Finance director (20 jaar), als vertrouwenspersoon maar ook als gezonde sparringpartner met de DGA kan werken aan de groei, bedrijfsopvolging of verdere professionalisering/digitalisering van de organisatie.

Key-items in mijn carrière zijn (persoonlijke) ontwikkeling, communicatie, coach kracht, ondernemers drive, ownership, doortastendheid, self starter, integer, luisterend en natuurlijk het zorgen voor een (hands on) gezonde financiële ruggengraat. Ik fungeerde steeds als brede sparringpartner voor de CEO bij de bedrijfsvoering.

Reflectie, persoonlijke groei en samen goed presteren & bouwen. Ik heb mij de laatste jaren, en nog steeds, bewust en intensief verdiept in mijn persoonlijke ontwikkeling en word blij van het enthousiasmeren en begeleiden van anderen. Het ‘investeren’ in human capital en (jonge) ondernemers levert mij enorm veel voldoening, ontwikkeling en werkplezier op.